Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt vegyek? Sos

Milyen gitárt vegyek? Sos

Figyelt kérdés
szeretnék megtanulni gitározni,de csak arra használnám,hogy esténként lefekvésnél a kislányomnak dalolgassak stb...már elkezdtem egy gitársulit épp a második órára készülök. De teljesen hülye vagyok a témában,jelenleg kölcsön gitárom van, aminek széles a nyaka alig tudom átfogni :) szóval kéne egy olyan kezdő gitár,ami egyben van olyan jó,hogy a késöbbiekben a fent említett célra ne kelljen lecserélni,vékony nyakú fém vagy műanyag húr az tök mindegy. Mit ajánlotok? Márkák stb...bármilyen infót szivesen veszek:) kb.25-30 ezret gondoltam rá költeni segííítseeeteeekkk :)
2012. febr. 20. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Fémhúrosból ebben az árkategóriában a Cort AD810-et és a Fender CD 60-at mondanám, ezeknek és az összes többi western gitárnak vékonyabb a nyaka. Nylon húrosról nem nagyon tudok nyilatkozni, azokból olcsóbban is lehet kifogni jót. Cortból tudnám mondani az AD810-es nek a nylonhúros változatát, a Cort AC10-et.

Remélem segítettem.

2012. febr. 20. 14:48
 2/8 A kérdező kommentje:
kedves vagy azonnal utánanézek :) !!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. febr. 21. 13:22
 3/8 anonim ***** válasza:
én azt mondom, hogy ha csak esti lefekvési daloláshoz kell, akkor bőven elég a nylon húros gitár is. egy nylon húros tanuló gitár (4 negyedes, tehát felnőtt méret) 20ezer alatt is kapható.
2012. febr. 21. 20:12
 4/8 A kérdező kommentje:
már csak az a baj,hogy a neten tudnám csak megvásárolni,mert Zalaegerszegen mindkét hangszerboltban nincs 20 ezer alatti. Van egy, ami szettben 30 ezer ibanez gitár. Az jó márka? Spanyol ugye? Létezik benne gagyi változat is ,csak azért nehogy melléfogjak én tudatlan :) majd megérdeklődöm a típusát is köszi a válaszokat :)
2012. febr. 23. 21:03
 5/8 A kérdező kommentje:
CORT AD810 OPB azt hiszem ő lesz! Szerintetek?
2012. febr. 27. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen ez a gitár az, amit ajánlottam. Ha nincs is a boltodban, akkor még próbálkozhatsz azzal, hogy odarendeled.

Ha úgy sem meg, akkor internet.

2012. febr. 28. 07:27
 7/8 A kérdező kommentje:
még egy kérdés és nem zavarlak :) az mit jelent a végén hogy opb vagy az hogy ns ?? hú... ha nagyon bugyuta kérdést tettem fel nyugodtan nevess ki :)
2012. febr. 29. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy most válaszolok. Ha aktuális még: az NS az azt jelenti, hogy natúr selyemfényű, tehát matt lakk.
2012. márc. 25. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!