Mutatnátok igazi, kemény feka HipHop-ot?
Figyelt kérdés
Vagy sima ilyen zene alapot? Amilyeneket magyar hiphop buliba skreccselnek.2012. febr. 16. 22:21
1/20 anonim válasza:
2/20 A kérdező kommentje:
Az ilyeneknek a szövege a lényeg, magyar hiphop a favoritom, de ez annak is silány, azért köszőnőm :)
2012. febr. 17. 01:08
3/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
5/20 A kérdező kommentje:
Az ilyeneknek a szövege a lényeg, magyar hiphop a favoritom, de ez annak is silány, azért köszőnőm :)
2012. febr. 17. 07:33
7/20 A kérdező kommentje:
Bocsi nem tudom miért írta ki 2x. Az első link nem tetszik de a többi jó :)
2012. febr. 17. 12:58
8/20 anonim válasza:
Ha te ezt silánynak látod, akkor te csak divatból hallgatsz rappet, vagy nem tudom miért. Ugyanis az első linkben lévő szám a valaha írt egyik legjobb a világon. Ice Cube-ot, Dr. Dre-t, Mc Ren-t, Eazy-E-t ismered? Mert ők vannak benne :) A hulladék magyar rap az életben nem fogja megközelíteni ezt a színvonalat, meg a mai divat amerikai sem.
9/20 anonim válasza:
Az első válaszoló által belinkelt videó nem tetszett a kérdezőnek, nem a tied kedves előző.
Kedvenceim:
10/20 anonim válasza:
Ja tényleg, benéztem :)
Bocsi kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!