Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen dalszöveg témákat...

Milyen dalszöveg témákat ajánlanál egy ilyen zenekarnak?

Figyelt kérdés
A zenekarommal egyre több számot írunk, viszont szövegek terén nem sokra haladtunk... Zeneileg kb. Nickelback, 3 Doors Down és Three Days Grace keveréket játszunk.
2012. febr. 12. 12:31
 1/8 anonim válasza:
100%
Élet, világ, szerelem, huhh jó kérdés :D Mi a zenekarod neve? :)
2012. febr. 12. 14:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Kösz a választ! :D Mi is ilyen szerelem/élet témában gondolkozunk, csak a 4-5. szöveg után szerintem kicsit unalmas lenne ugyan erről énekelni :)

Amúgy a zenekarom neve Inside, és még nem volt koncertünk sem sajnos, de ami késik, nem múlik ;)

2012. febr. 12. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Saját életélményeitekről is írhattok.
2012. febr. 12. 16:46
 4/8 anonim válasza:
Na, ha lesz koncertetek, szóljatok és megyek! Csak így tovább ;)
2012. febr. 12. 18:22
 5/8 anonim válasza:
Első, és az előző vagyok. Lehet inspiráló is, nekem azok még jobban bejönnek :)
2012. febr. 12. 18:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Oké, szólni fogok! Mondjuk most áprilisra szervezés alatt van egy, a jászságban :D

Kösz mindenkinek, majd megpróbálunk valamit összehozni :P

2012. febr. 12. 18:31
 7/8 k.lau13 ***** válasza:

ffúúú, egyre jobb kérdéseket találok ma, csaqk élnek még értelmes emberek?? xd.. na, ez nem ide tartozik szóval mindegy...

nem tudom, ezek alapján egyértelműen rock zenekar vagytok,vagyis feltételezem így a Nickelback és Three Days Grace alapján, a harmadikat nem ismerem, szóval szerintem szólhatnának a számaitok erről is, például, hogy mit jelent nektek a zene, mert az ilyen zenekaroknak ez általában egyik kedvenc témája...

de egyébként mostanában mindenki csak a szerelméről énekel meg arról, milyen az élete, régebben voltak jobbak is, például '79-ben Pink Floyd - The wall-nak nagy sikere volt, és ilyesmikhez semmi köze sincs az egésznek, bár persze ez nem az a műfaj, csak példának mondtam, hogy nem csak olyan nagyon elgondolkodtató meg érzelmes meg nem tudom milyen számokat lehet írni :DD

amúgy meg "a zenészek művészek, a művészek pedig máshogy élik meg a dolgokat, mint mások", szóval akár egy-egy érzéséről valakinek is írhattok, vagy sokan szeretik a szürreális, elvont témákat, vagy... hmm... szülnak számok egy-egy helyről vagy emlékről, vagy egy személyről, de nem tudok a ti fejetekkel gondolkodni, szóval enm tudom, hogy nektek ki/mi/hol/mikor/mi volt, de hát na, mindenki arról ír szöveget, ami éppewn történik/történt vele, amit gondol, amit érez, stb.

remélem adtam ötleteket és persze, még egy dolog, nekem is feltétlen szólj, ha egyszer lesz koncert, az első sorba veszek majd jegyet!! :DD

ja, meg még egy, vannak, akik a pop-és disco zene szörnyűségeit próbálják hallgathatóvá tenni, egy ilyen feldolgozásnak is nagy sikere szokott lenni, persze ilyenkor van, akitől negatív visszajelzést kaptok, nyilván, de hát ezzel nem lehet mit kezdeni.

na remélem segítettem és nem írtam hülyeséget! :))

jó zenélést :))

2012. febr. 12. 18:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Huh, köszi a választ! Ez az emlék/álom + érzések vonal elég jónak tűnik :D Majd meglátjuk mi fog kisülni belőle :P Így már legalább van egy kiindulási alapunk :D
2012. febr. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!