Halott a rock zene?
dehogy is nincs rock zene csak keresni kell és van színvonala is!! oké, talán nem olyan, mint 20-30 éve, de van rengeteg rock banda, előadó, és ezeknek a house-zene és pop-mániás egyedeknek talán fogalmuk sincs róla, melyik zenei műfaj micsoda, de a földön a zene körülbelül egyharmada csak és kizárólag rock!!
pár hete ezen a kérdésen én is sokat rágódtam, de aztán észrevettem, hogy 10-ből 5 ember, azaz 50% ugyanezt kérdezi, tehát nem halt meg a remény.
A gyakorikérdéseken is rendszeresen találok olan kérdéseket, hogy "mi legyen a neve a rock bandánknak", vagy "milyen szövegeket írjunk, rockerek vagyunnk", vagy hogy"asjánlanátok jó rock/metal zenéket?".
A ROCK ZENE NEM HALOTT!!
éán ezt ma már rengeteg féleképpen láttam itt, de én is elmondom: "Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel ovális, megteszi a metál is" - nekem például ez a jelmondatom, vagy micsoda...
a rock volt az első létező könnyűzenei műfaj a világon 8oké, a beat, de attól már nem állt messze a rock sem), arról már nem tehetünk, hogy ezek a divatzene-mániás majmok elcseszik az egészet, már bocs a kifejezésért...
olyan sokan vannak(vagyunk), akik ezen a kérdésen rágódnak, hogy így nem hagyjuk, hogy halott legyen a zenénk, sokaknak ez nem is csak zene, hanem vallás, életérzés, remény, minden.
hogy állításomat alátámasszam:
magyar rock zenészek(akik még ma is játszanak):
Tankcsapda, Leander(jó, inkább metál), Alvin és a mókusok, Anti Fitness Club - és oké, tudom, hogy a Tankcsapdát kivéve ez nem az igazi rock, de
amerikai és brit vagy német rock zenészek(még ma is zenélnek): Korn, Black Stone Cherry, Nickelback, Papa Roach, Three Days Grace, Linkin Park, Fall Out Boy, Volbeat, Billy Talent, Green Day, Evanescence, Wednesday13, Gunfire76, Blink182, Limp Bizkit, Avenged Sevenfold, Ramstein, Wolfsheim, Theory Of A Deadman, stb.
vagy láttad az x-faktort? ott volt a Rocktenors, már van saját számuk, meg minden, és mindig vannak újabb és újabb rock előadók...
gondoloom, ha Ac/DC, Guns N Roses, Rolling Stones-féle rockra gondoltál, akkor talán, de rengeteg rocker éél a földön, és akár elhiszi valaki, akár nem sokkal többen játszanak rockot, mint mást!! a rock örökké élni fog, mert mindig lesznek olyanok, akik szívesen emlékeznek majd az Eddára,az AC/DC-re, Pink Floyd-ra, Metallica-ra, és a többiekre...
A ROCK NEM VOLT, NEM LESZ, ÉS MOST SEM HALOTT!!! :DD
ez teljesen igy van ahogy az előtem szóló leirta.(k.lau13)
Ha akarsz rockot,metált,punkot,stb...stb. hallani akkor csak
menj fel a [link] ra és hétköznap halgasd egy kis ideig.
Ameddig lesz aki életben tartja nem halott ;) és ahogy elnézem vannak :D én is hamarosan csatlakozom azok közé akik maguknak tudhatnak egy rockbandát..
"A rock örök és elpusztíthatatlan"
\m/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!