Green Day vagy Rammstein?
Figyelt kérdés
én GD-t jobban szeretem de kiváncsi vagyok mások véleményére is2012. febr. 8. 20:59
31/65 anonim válasza:
wáá ez a kép baromi nagy XD
32/65 anonim válasza:
Hát mondtam én, hogy ő Isten! :D
34/65 anonim válasza:
GREEEEN DAAAAAY az a király :D
35/65 anonim válasza:
Green Day ezerszer jobb!!! :DD
37/65 anonim válasza:
Green Day Muss STEEEERBEEEEEEN!!! Rammstein ^^
38/65 anonim válasza:
Látom pusztán a zenei ízlés miatt lepontozzátok egymást ez inkább a bieber és one direction fanokra vall ;D Amúgy mindenképpen Green Day! green day forever :DD
39/65 anonim válasza:
Hűűűű, megtaláltam a helyemet:D :D Mennyi Rammstein fan:)
Én is az lennék. Egyértelműen Rammstein. A Green Day nekem olyan cukorkaízű. Ha már punk, akkor Ramones inkább, az eredetibb:)
És Till Lindemannak fura a hangja?:O Istentelenül isteni hangja van, imádom:D Ráadásul szereti Chris Isaacet. Punktum. Úgy jó az egész banda, ahogy van:D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!