Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kis ismeri a Two Steps From...

Kis ismeri a Two Steps From Hell-t? Vélemények?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 18:52
1 2 3 4
 31/36 Bandi 113 válasza:
Nekem a Blackheart tetszik illetve a To Glory és a Tristan
2014. aug. 10. 15:50
 32/36 anonim ***** válasza:
Érdemes nézni a youtube csatornájukat mert mindig raknak fel újabb zenéket. Pl mostanában kijött Thomas Bergersen - Into Darkness ami szerintem nagyon jó, de a többi kedvencem: Never Winter, Compass, Welcome to Amaria, Ocean Princes, és még sok másik :D
2014. aug. 12. 13:32
 33/36 anonim válasza:
Utóbbi 1-2 évben elmozdultak a könnyű zene irányába (az én bánatomra), az újabb albumok eddig nem győztek meg, remélem ez a tendencia nem folytatódik. Az utolsó albumuk amin új, komolyabb zenék vannak a Two Steps from Heaven, bár ez sem publikus album.
2014. aug. 12. 19:28
 34/36 anonim ***** válasza:

Imádom őket!

Film trailerekből találtam meg őket. Kíváncsivá tett, hogy kik készíthetnek vajon ilyen zenéket és hopp megtaláltam őket. Az Audiomachine és az Immediate music se rossz de a Two Steps From Hell messze viszi a pálmát.

Kedvenceim:

El Dorado

Black Heart

Immortal

Jump

Protectors of the Earth

Heart of Courage

To Glory

Strength of a Thousand Men

Dragon Rider

Fatal Fury

Merchant Prince

Ocean Princess: Ez az egyik legnagyobb kedvenc, nem sokan hallották még :D

God of Lighting 1:12-től van benne a legjobb :D

Ezen kívül sok más kedvenc van, de kapásból ezek jutottak eszembe. Kiváló számok szinte bármilyen tevékenységhez, futás, biciklizés, testépítés.

Zenekarban tubázom, klasszikus zenét játszunk többnyire, soha nem gondoltam volna, hogy valaha is be fog jönni az ehhez hasonló zene, de így lett. :D

19/F

2015. febr. 25. 02:42
 35/36 anonim válasza:

Nekem ez a kedvencen.

[link]

2015. ápr. 5. 15:16
 36/36 anonim válasza:
Egyszerűen nagyon jó a TSFH. Rengeteg zenéjüket hallgatom, és példaképeimmé is váltak (mivel én is zeneszerzéssel szeretnék foglalkozni). A kedvenc számaim tőlük a Hypnotica, All is hell that ends well, Archangel, Asimov, Destructo, El Dorado, Invincible, Magika, Moving mountains, Ocean Princess, Power of darkness, The last stand, The vendetta conspiracy, Undefeated és a White witch.
2015. jún. 1. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!