Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A punkok, rockerek a kinézetük...

A punkok, rockerek a kinézetükkel akarják elérni a "tiszteletet" (félelmet) a többi emberrel szemben ahelyett, hogy valamit letennének az asztalra?

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 20:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
szóval a szar provokatív kérdésedre válaszolva, NEM.
2012. jan. 28. 22:57
 12/24 A kérdező kommentje:

Én elhiszem , csak tudod a sztereotípia miatt mondom. Egyik "csoportba" sem tartozom és nem is szeretnék, mert egyszerűen nem ilyen az ízlésem, annak ellenére, hogy van egy pár szám, amit szeretek.

Minden műfajú zenéből van kedvencem, így pártatlan vagyok :)

2012. jan. 28. 22:59
 13/24 anonim ***** válasza:
91%
szerintem ők azok akiket legkevésbé lehet basztatni az ilyen dolgok miatt... szerintem nem ők vannak többségben akik "nem tesznek le semmit az asztalra".. szal nagyon téves ismereteid vannak az emberekről!
2012. jan. 29. 08:52
 14/24 A kérdező kommentje:
Megint mondom, hogy ez kérdés volt, nem kijelentés!
2012. jan. 29. 09:30
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
szia! szerintem semmilyen tiszteletet nem akarnak elérni, félelmet..hát van, aki direkt örül neki ha megnézik, furán néznek rá, felkelti a figyelmet.. polgárpukkasztás ez. Szerintem a kinézetükkel tükrözik az ízlésüket, nekik ez tetszik, kész. plusz természetesen ki akarnak tűnni az "átlagemberektől" meg a csordaszellem hatalma... szerintem ez nem a tiszteletvívásról szól -.-"
2012. jan. 29. 10:12
 16/24 anonim ***** válasza:
82%
sokkal jobb emberek a rockerek mint a diszkós műb*zik. van persze egy véglet ami a félelemkeltésről szól (black metal), vagy valami ilyesmi. sokkal több mindent tesznek le az asztalra, gondolj bele: egy rock zenekar AKUSZTIKUS hangszereken játszik, amit helyesen használni több év megtanulni, egy DJ meg csak a laptopjával b*szakodik... na mind1. azért sz*r látni, hogy a teljesen értelmes válaszadókat lenullázzátok (Y)
2012. jan. 29. 13:28
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A black metal eredetileg nem a félelemkeltésen alapult, csak sok a pózer köztük, aki ezt hiszi ahelyett, hogy utánanézne :)
2012. febr. 3. 22:42
 18/24 anonim válasza:
100%

Na akkor jelentemalássan én egy köcsög punk vagyok. Festett, felnyírt haj, fültágító, tetoválás, piercingek, acélbetétes bakancs- mindezt lány létemre. Hétvégente közeli kapcsolatba kerülök az alkoholok emberi fogyasztásra alkalmas vegyületeinek csoportjával, bár nem szoktam tajrészegre inni magam, igaz, ilyen is előfordult már (de az vesse rám az első követ, akivel nem).

Ezzel szemben közel kitűnő a bizonyítványom, és önkéntes segítő vagyok több karitatív szervezetnél. Szeretek írni, fotózni, több cikkem és képem bekerült már újságokba, néhány ezek közül olyan lapokba, amelyek országos szinten kaphatók. Ugyan nem teszek világmegváltó dolgokat, de emberségesebbnek és értelmesebbnek tartom magam a "nagy átlagnál" (ebben szerencsére a környezetem is egyetért velem)..

Hogy a kérdésedre válaszoljak: azért így nézek ki, mert így érzem jól magam. Nincs vele semmi célom, nem akarok senkiben sem félelmet, sem tiszteletet ébreszteni, egyszerűen az tesz saját magam számára elfogadhatóvá, hogy telepakolom a pofámat fémekkel meg szétvarratom a testem. Itt jegyezném meg továbbá, hogy a szakadtság sem egyenlő az igénytelenséggel.

Egyébként gyűlölöm az előítéleteket, és egy ilyesfajta megjelenéssel remekül ki lehet "szűrni" az ilyen embereket.

2012. febr. 9. 21:40
 19/24 anonim ***** válasza:
59%

Nos, én az ellenvéleményt képviselem a punk tekintetében : igenis, azért néztek ki úgy, ahogy, hogy az egyszeri kispolgárban megbotránkozást, félelmet keltsenek, mert a punk erről szólt. Nem arról, hogy világbéke, meg karitativ vagyok, meg kitünően tanulok. Hanem arról, hogy sz-rok a iskolára, tele van a tököm az elb-szott világgal, legszivesebben rálőnék egy atomrakétát, piálok, drogozok, az álszent társadalom törvényeire magasról köpök, és ezt a véleményemet beletolom a f-stos kisember pofájába, hogy bosszantsam.

EZ A PUNK. Épp ezért ma már nincsenek punkok, legfeljebb olyanok, akik úgy néznek ki, mint régen a punkok.

2012. febr. 27. 23:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm utolsó.
2012. ápr. 1. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!