Elektromos gitárt milyen jó márkák/típusok vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék venni egy elektromos gitárt és kombót hozzá
szeretnék egy elég jó gitárt,melyikek a jó márkák típusok?
Jó lenne ha 30-40.000ből kijönne a 2 dolog.
2012. jan. 28. 18:12
1/7 apácska válasza:
30-40ből elég nehéz kihozni egy jó szettet. Ha türelmes vagy akkor kifoghatsz valami jó gityót, epiphone, vintage, squier elképzelhető, hogy fölkerül olcsón, ha valakinek sürgős pénzhiánya van. Olcsó alatt 20-25öt értem. Esetleg egy hohner rockwood jó választás. Amit nem ajánlok: új gitár. Pasadena, harley benton, msa.... ezek nagyon dívnak mostanávan, hulladék az összes. gitarshop.hu, zeneszapro.hu - ezeken találsz jó dolgokat. Ne félj alkudozni! Erősítővel sincs könnyű dolgod, de 20e alatt valószínűleg kapsz valami használhatót. Ha rám hallgatsz modellezős kombót veszel, ezekben van beépített torzító és effektek, sokmindenre lehet őket használni. A roland cube, fender mustang jó kezdő erőlködőnek. Ne az legyen a cél, hogy hangos legyen! 15 - 20 wattos erősítőt vegyél, talán kisebb is belefér, ha csak gyakorolgatni szeretnél. Voxnak van egy kis 5 wattosa, ami sokat tud, egész jó.
2/7 apácska válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
értem,akkor kb mennyiől jön ki egy jó szett?
50-ből kijön?
2012. jan. 28. 21:18
4/7 apácska válasza:
Azzal már inkább lehet valamit kezdeni. Mire használnád? Van valami stílus, amin elindulnál, vagy kísérletezgetnél? Multieffekttel is jól el lehet játszani, és egész olcsón lehet kapni. Nem egy profi cucc, de kísérletezni jó.
5/7 apácska válasza:
Ez is jó kis kombó. Egyszerű, és olcsó, jó hangszóróval.
6/7 A kérdező kommentje:
én valami ilyen stílusra gondoltam:
2012. jan. 29. 13:16
7/7 apácska válasza:
A gitár az stratocaster, 3 single coil hangszedővel, egy másik videónál írja, hogy nem Fender. Szerintem Squier gitárban gondolkodjál. Erősítő pedig nem is tudom... Nem rossz hangzás, ha egy ilyen egyszerű torzítást szeretnél csak, és nem vagy kísérletező akkor fender frontman hasonlót tud. Ki lehet hozni ennyiből, ha találsz jó áron. később egy multieffektet is vehetsz kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!