11/46 anonim válasza:
Nem kérdés : SLAYER
A Slipknot is király banda, de a thrash királyaihoz nem érnek fel :)
Majd ha ők is túl lesznek 10+ klasszis albumon akkor esetleg.
12/46 anonim válasza:
Szerintem meg nem a mennyiség a lényeg,hanem az egyediség, a zenei kreativiás, a minőség. Slayer paliék előállítottak 10 szeméttel, amiből jó ha van egy értékelhetőbb alb, a többi kreamtóriumba hamvasztani való kategoria szerintem. Slipknoték utóbb buzulnak egy icipicit, de a régi időszakaikban nagyon tudtak csörömpölni.
13/46 anonim válasza:
SLIPKNOT 4 EVER :)
F*CK OF HATERS :)
fanjuk vagyok :)
14/46 Szergej55 válasza:
Slipknotot sajnos nem ismerem, a Slayer menőőő! :D
15/46 Szergej55 válasza:
Előbbit azért nem ismerem, mert csak nagyon ritkán merészkedek ki az 1989-ig tartó zenei tartományomból.
16/46 anonim válasza:
én a slayert sokkal jobban szeretem ,mikor 2007 ben meghalgattuk a haverokkal a reign in blood albumot, el se akartuk hinni hogy 1986os , addig a napig olyan friss és pörgős volt kiállta az idő példáját , szerintem ezt a slipknot nem tudná megcsinálni ,hogy ennyire kiállja az idő próbáját,
17/46 anonim válasza:
Előző, bár énnekem a Slipknot jobban bejön, de abban egyetértek,hogy emezek időtállóbbak, Slipknotnak már az utóbbi albumai sincsenek azon a szinten, mint az első két, vagy ha úgy tetszik három volt, ha a MAte Feedet is beleszámoljuk.
18/46 anonim válasza:
slayer még hallgatható de a slipknot nagyon szar
19/46 anonim válasza:
most végigjárod a slipknotos kérdéseket, és lefikázod?:D aki egy csöppet is ért a zenéhez (vagy esetleg van két füle), az szerintem átérzi, hogy a slayer egy primitív szar. főleg a slipknothoz képest
20/46 anonim válasza:
szerintem meg a slipknot a primitív szar, amúgy meg szarok a fejedre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!