A Slipknot-tól a Purity c. szám miről szól?
Figyelt kérdés
És az intrója, a Frail limb nursery az tényleg valami megölt lány hangja?2011. dec. 16. 12:24
1/7 Pömpy válasza:
lyrics keresés, kijelölés. www.translate.google.hu, beillesztés, olvasás, értelmezés.
2/7 A kérdező kommentje:
Igazából én nem a dalszöveg jelentésére vagyok kiváncsi, mert
1. a netes fordítás gagyi
2. jobban lefordítom magamnak
3. a Slipknot számait nem szó szerint kell értelmezni...
2011. dec. 16. 21:10
3/7 anonim válasza:
Szia,abban tudok segíteni,hogy Corey olvasott vmi brutál storyt valamelyik honlapon és erről írt egy számot:D remélem segítettem:D
Amúgy egyik kedvenc Slipknot számom:D
4/7 anonim válasza:
Egy lanyrol szol a "dobozban" figyeld meg mikor koncerteken mondja : This song is about a girl in a box.......... shhhhhhht
5/7 anonim válasza:
Vagyis egy lanyrol akit elraboltak , bezartak egy pincebe, es utana eltemettek egy volt kutyaol ala egy dobozban elve! , ha erdekel a story akk , keresd meg : purity knight . a tobbit te fedezd fel
6/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen skacok! :)
2012. jan. 16. 15:40
7/7 anonim válasza:
arról hogy hogyan szexelnek egymással a slipknot tagok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!