Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » SÜRGŐS! Harley Benton erősitők...

SÜRGŐS! Harley Benton erősitők milyenek?

Figyelt kérdés

Miylen a hangjuk?

Menyire strapoabirók?

Egy 40w-os használt darabon gondolkozom.

Előrre is kösz a válaszokat.

2012. jan. 27. 11:49
 1/5 apácska ***** válasza:
Szerintem ne vegyél HB-t. Az kb. a legalja. Nekem akusztikus gitárom volt egy és gyalázatos minőség. Erőlködőből sem hiszem, hogy jó lenne...
2012. jan. 27. 14:19
 2/5 anonim ***** válasza:
hidd el nem olyan rossz. én is próbáltam gitárban, hulladék volt, viszont egy harley benton 80wattos erősítőt használtam sok ideig. Nem egy marshall minőség, de a többi olcsónál (Powerstate, Megaamp, LEEM, és egyéb hasonló márkák) sokkal jobb minősége volt. pedállal használtam, multival, majd kispedálokkal, és nem volt rossz hangja. magam is meglepődtem, és ismét hangsúlyozom, nem egy fulljó minőség, de közel sem olyan rossz, mint amilyenek a Harley Benton gitárok. Ha az a legjobb, amire pénzed van, én azt tanácsolom, ne zárkózz el tőle :D
2012. jan. 27. 16:02
 3/5 apácska ***** válasza:
Leem az valóban katasztrófa. De Mega ampból nekem vagy egy akusztikus erősítőm, aminek nagyon szép hangja van, igaz nem valami megbízható erősítő. Egyszer játszottam rajta hidegben egy koncertet, és nem bírta, úgyhogy végül is másikon kellett játszani. Igaz nem erre találták ki, meg nem ez volt az egyetlen erőlködő amelyik tönrement aznap.
2012. jan. 27. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:

én most kezdtem szeretnék gitározni tanulni és nekem harley benton-t ajánlották a boltba Harley Benton M20 azt mondták tökéletesen megfelel tanulásra gyakorlása elég jól szól. Bár az már csak az én bénaságom hogy nem tudom belőni valami jó rockosra esetleg ebbe tud valaki segíteni? privátba írjon ha igen köszi :)

[link]

2012. jan. 28. 22:27
 5/5 apácska ***** válasza:
Hát ahhoz, hogy belőjük hallani kellene :) Az ilyen kategóriájú erősítőknél elég gyatra a torzítás, ne tekerd ki teljesen szerintem, bár nem hallottam még ilyen erősítőt. Treble potival óvatosan, zavaró tud lenni a sok magas, középállás + 1-2 jelölés működni szokott. Middle ízlés kérdése, én nem szeretem, mert zizeg, azt lejjebb szoktam venni, 9-10 óra állásba. Mélyet (bass) Treblehöz hasonlóan, azt inkább szeretem hangsúlyozni - 2-3 órai állásba próbálnám. De ez minden erősítőnél más. Függ gitártól is természetesen.
2012. jan. 29. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!