Egy passzív hangszedős gitárból lehet aktívosat csinálni?
Figyelt kérdés
Nekem most van egy Cort Evl k-4-em , amiben ügye most egy EMG HZ-H4 es passzív pickupok vannak, és arra lennék kíváncsi hogy egyáltalán megéri-e vagy lehetséges-e hogy ezeket EMG 85-81-re cseréljem??2012. jan. 27. 05:00
1/2 anonim válasza:
Persze.
Aktív EMG-khez jár minden alkatrész, ami kell hozzá, csak át kell szerelni.
Megérni meg akkor éri meg, ha jobban tetszik az aktívok hangja.
Nekem 85-öm van, én nagyon szeretem, de ez egy elég beszűkült hang, egy dolgot tud, de azt nagyon...
Emellett azért van pár előnye az aktív szedőknek: nagyon alacsony zaj szint, nagy kimenő jel (ez mondjuk nem mindig előny, de néha igen), kis mágneses tér (nem fogja le a húrokat), és szerintem a legjobb, hogy nem kell földelni őket, így nem tud megrázni az áram, ha valahol szarul van bekötve a hálózat és megfogod a mikrofont...
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. jan. 27. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!