Sajnos nem, pedig annyira szeretnék megtanulni, de nincs időm rá elég, meg nincs zongorám sem :( pedig a legszebb hangszer a földön...
2010. jan. 7. 19:47
12/27 anonim válasza:
nem tudok zongorázni, de nagyon jó a hallásom, a ritmusérzékem meg mivel valamikor doboltam egész jó de az ujjaimnak ebben az értelemben még nincs olyan intelligenciájuk.
Tudtok e valamilyen 2 kéz függetlenítő gyakorlatot?
A másik kérdésem, hogy kb mennyi akkord van ami nem túl komplikált de mégis szép és használják a könnyűzenében, pl. colplay, keane, robbi williams zongorás zenéi?
2010. jan. 23. 14:51
13/27 anonim válasza:
van amikor leütöd a C E G C tök jól hangzik, és nagyon egyszerű leütni :D
2010. jan. 23. 15:12
14/27 anonim válasza:
Már 7 éve tudok. :D Amúgy gyakorlatnak nagyon jók Bach kétszólamú invenciói. ;)
2010. jan. 24. 19:28
15/27 anonim válasza:
Tudok játszani rajta, de sajnos sosem jártam zongoratanárhoz, így autodidakta módon kezdtem el játszani a nálam 2 évvel idősebb (18 éves szintetizátoromon) és elég jól ment. Most már ott tartok hogy hallás alapján tanulok meg számokat (pl.: yiruma - river flows in you, pachelbel - canon, Richard Marx - Right here waiting stb...)
Amúgy a legszebb hangszer a világon. Aki teheti kezdjen el tanulni rajta játszani.
2010. márc. 6. 22:04
16/27 anonim válasza:
4 jártam zongoratanárhoz, most már csak magamtól tanulok :)
és egyetértek én is abban, hogy a legszebb hangszer a világon :)
2010. márc. 9. 19:22
17/27 anonim válasza:
Igen tudok és imádok:)
2010. márc. 21. 16:00
18/27 marin válasza:
szerintem a világ egyik legszebb hangszere a zongora és én is nagyon szeretek zongorázni....főleg Beethoven-t, Chopin-t, és Richard Claydermann-t :)
2010. márc. 28. 12:57
19/27 Fülünyúl válasza:
14 éve zongorázom: klasszikus, komoly, jazz, funky, pop, lírai, minden ami belefér.
2010. júl. 1. 16:28
20/27 anonim válasza:
tényleg a legszebb hangszer..sajnos nem tudok, snem tanultam,nem jártam szolfézsra,egyébként meg szerintem nem is tudnék megtanulni ugyanis olyan kicsi a kezem h nemtudok lefoni 1 oktávot :/ pedig tényleg nagyon jó lenne,dehát így jártam :S. egyébként eddig nem tudtam elképzeni, hogy mi olyan jó a zongorázásban, de a bnőm tud és ( mivel koleszosok vounk) délután néha este párszor átmentünk zongizni és mutatott pár dolgot és eszméletlenül élveztem:D most mátr értem, hogy miért szeretnek azok annyira akik játszanak.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!