Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » (Gitáros kérdés) Miért van...

(Gitáros kérdés) Miért van ilyen zizegő hang amikor elengedem a gitárhúrt? (lent)

Figyelt kérdés
Most kaptam egy gitárt és egyedül probálok tanulni az a problémám hogy ha lefogom balkézzel az adott hurt aztán megpengetem addig minden stimmel de abba a pillanatban amikor elengedem egy rövid zizegés szerű hang hallatszik ez miért van? hogy kell ezt ugymondd "kiszedni"
2012. jan. 21. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyorsan, de finoman kell felengedni. Kezdőknél gyakori jelenség. Idővel változni fog.
2012. jan. 21. 17:36
 2/6 anonim válasza:
Illetve ha elektromos gitárról van szó akkor állíttasd be egy hozzáértő személlyel.
2012. jan. 21. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Valóban, az is lehet, hogy hozzáér a húr valamelyik bundhoz. Ez esetben az van, amit a kolléga írt. :)
2012. jan. 22. 08:34
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat akusztikusról van szó "hozzáér a húr a bundokhoz" ez azt jelenti h a húr lefogás nélkül is hozzáér a bundokhoz?
2012. jan. 22. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, azt jelenti. Ez ezer meg egy okból kifolyólag lehet, de ha akusztikus, akkor legtöbbször a lefogással van a baj! Gyakorolj sokat! :-)
2012. febr. 1. 16:28
 6/6 EarnedCoin4 válasza:

Vagy cseréld le a húrokat. Nekem is volt ilyen és azt néztem

hogy nem e ért a bundhoz vagy nem fogom e rosszul, de mikor lecseréltem semmi baja nem volt.

2013. nov. 30. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!