Szeretnék megtanulni dobolni! Lehet elektromos dobon is?
Még annyit kérdeznék, hogy ha veszek egy ilyent, ahhoz tudom hogy kell még a karám, meg kábelek, nem? Ja és fejhallgatóról is lehet hallgatni vagy mindenképp kell neki a keverô + hangfalak?
A leírtak ellenére az elektromos dob más játékstílust kíván mint az akusztikus.Természetesen tanulni lehet rajta.Az általad belinkelt dobot azonban egy kicsit túlzásnak tartom,mert egy kezdőnek teljesen felesleges ilyen drága motyót venni... (mondom ezt 21 év tapasztalattal a hátam mögött.)
Jómagam itthon a panelben egy Alesis DM6-ost használok,természetesen van emellett egy Pearl exportom,Sabian AA-s tányérokkal.Csak azt írom le,hogy lásd-ennek a Roland cuccnak az árából megvan akár két felszerelés is... Az Alesist használtan 85 ezerért vettem.Szóval maradna még kb. 200 ezer egy akusztikus cuccra.Persze ha báli zenész vagy akkor más a helyzet,mert akkor elektromos az ajánlat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!