Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Instrumental (karaoke) készíté...

Stella08 kérdése:

Instrumental (karaoke) készítés, hogyan?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék normál minőségű karaoket, instrumentalt csinálni. Nem egyszerű midire értem, nem is arra amikor leveszem az éneket a zenéről mégis hallatszik alatta kicsit és az egész zene elveszti a basszust és úgy az egész lényét. Ilyenre gondolok pl.: http://www.youtube.com/watch?v=JlMa0ODvIq0&ob=av2e
2012. jan. 15. 21:35
1 2
 11/19 zeronibble ***** válasza:
*nemet
2012. jan. 17. 21:15
 12/19 A kérdező kommentje:
Húha :) Akkor "bepróbálkozok" nála :) Egyébként még régebben, úgy 3 éve írtam neki facebookon vagy myvipen nem tudom, de nem írt vissza. igaz már arra sem emlékszem mit :)
2012. jan. 17. 21:33
 13/19 A kérdező kommentje:
És mit gondolsz milyen elérhetőségén keresztül írjak neki?? Előbb néztem a honlapját azon csak telefonszám van fotózásra meg koncert felkérésre. facebookon meg van egy oldala és ennyi...
2012. jan. 17. 21:39
 14/19 zeronibble ***** válasza:

Nem tudom, ahogy jól esik. Persze tiszta tudattal, nehogy finom szalonspiccben az legyen szimpatikus, hogy felcsörgöd éjjel, hogy "cső Tibcsikém, vágó ki vagyok, hallod, kéne ingyen szórni karaokékat, az menő most..." :)

Én kéthetente írok mailt ilyen esetekben, míg nincs válasz. El tud veszni a zsivalyban eléggé.

2012. jan. 18. 00:23
 15/19 A kérdező kommentje:

Hát azért nő létemre nehezen fordulna elő ilyen :) Az a gond hogy e-mail elérhetőségét nem találom sehol :(

Egyébként egy coverizált dalom a sok közül: http://www.youtube.com/watch?v=dNzf8OzmCwI&list=UUNBTb6kQUeV..

Kíváncsi vagyok a véleményed/véleményetekre :$ :)

2012. jan. 18. 01:13
 16/19 zeronibble ***** válasza:

Jól hallom én, hogy FLStudio-ban a mai napig nem kerül a helyére a felvétel az időtengelyen? Mármint igazgatni kell?

Nem rossz maga az ének, teljesen hallgatható. A nagyon hátul ejtett "e" kicsit magára vonta a figyelmemet, szerintem nem tesz jót az összhatásnak, és a brites t-k is nyugodtan megspórolhatók lennének, mert nem adnak semmit hozzá a produkcióhoz, sőt.

A fotó is szép :)

2012. jan. 18. 14:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommentet. Igen, néha igazgatni kell a vokál sávot, másrészt az "e" az az orrmandulám miatt van, ami főleg magyar daloknál hallható és bizonyára ezért is furcsa a brites t betű is, mivel többnyire angol dalokat énekelek, és azokat jobban is szeretem. Megszokás :)
2012. jan. 18. 19:50
 18/19 anonim válasza:
nagyon egyszerű :D megkeresed a zenének az acapelláját (neten sok zenének fent van) azt invert-eled egy hangszerkesztő programmal ( Adobe Audition-t ajánlom ) és utána a mixer részében ráilleszted pontosan a zenére :) gondold végig, egyszerű fizika :D ugyanolyan erősségű, ellentétes irányú hullámok kioltják egymást ;) ezáltal neked nem fog a program belenyúlni az instrumental-ba :) (kivéve ha van rajta egy wide csatorna, azt nem tudod leszedni)
2013. márc. 23. 00:29
 19/19 anonim válasza:
mar egy napja meghhalgatta mtöbb mint 17 szer minimum szerintem szépen énekelsz MONDJUK egy olyantol hallod aki 100% ba rocker még ha egy kis metált beleviszel szerintem maga lesz a menyország
2013. jún. 6. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!