Instrumental (karaoke) készítés, hogyan?
Nem tudom, ahogy jól esik. Persze tiszta tudattal, nehogy finom szalonspiccben az legyen szimpatikus, hogy felcsörgöd éjjel, hogy "cső Tibcsikém, vágó ki vagyok, hallod, kéne ingyen szórni karaokékat, az menő most..." :)
Én kéthetente írok mailt ilyen esetekben, míg nincs válasz. El tud veszni a zsivalyban eléggé.
Hát azért nő létemre nehezen fordulna elő ilyen :) Az a gond hogy e-mail elérhetőségét nem találom sehol :(
Egyébként egy coverizált dalom a sok közül: http://www.youtube.com/watch?v=dNzf8OzmCwI&list=UUNBTb6kQUeV..
Kíváncsi vagyok a véleményed/véleményetekre :$ :)
Jól hallom én, hogy FLStudio-ban a mai napig nem kerül a helyére a felvétel az időtengelyen? Mármint igazgatni kell?
Nem rossz maga az ének, teljesen hallgatható. A nagyon hátul ejtett "e" kicsit magára vonta a figyelmemet, szerintem nem tesz jót az összhatásnak, és a brites t-k is nyugodtan megspórolhatók lennének, mert nem adnak semmit hozzá a produkcióhoz, sőt.
A fotó is szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!