Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha semmilyen zenei előképzetts...

Ha semmilyen zenei előképzettségem nincsen, és nem tudok egy hangszeren sem játszani (viszont szeretnék megtanulni) akkor nem is jelentkezhetek zeneiskolába?

Figyelt kérdés
Mert ahogy láttam, mindenhol felvételi van.
2012. jan. 13. 09:19
 1/4 Rsta ***** válasza:
Zenei elemin túl már felvételi van. Általában szolfézs és hangszeres. Magántanárral fel lehet készülni a felvételire, de tapasztalatból mondom, hogy ha nincs semmilyen előképzettséged, akkor egy évet biztosan rá kell szánni.
2012. jan. 13. 09:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszi:) de szerinted melyik a hatékonyabb a zeneiskolai oktatás vagy magántanár?

Mert egy évet csak a felvételi vizsgára nem szeretnék készülni, én csak egy bizonyos hangszeren szeretnék megtanulni játszani.

2012. jan. 13. 17:53
 3/4 Rsta ***** válasza:

Egy magántanár nyilván hatékonyabb. De az is számít, hogy milyen rendszerességgel jársz...

Azokat a dolgokat így is, úgy is kell majd tanulnod, amiket felvételiken kérdeznek. Az én véleményem az, hogy érdemesebb a felvételire felkészülnöd és iskolában zenét tanulni.

2012. jan. 14. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi:)
2012. jan. 14. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!