---R33--- kérdése:
Mennyi esélye lehet egy lány gitárosnak, bandában?
Figyelt kérdés
Imádok gitározni. Már több mint 3 éve tanulgatom, de csak magamtól, tanárhoz nincs lehetőségem járni. Egyre inkább foglalkoztat a kérdés, hogy milyen lehet zenekarban játszani. Nem is a fellépések, a "híresség" a célom, hanem szeretnék másokkal együtt zenélni, közösen alkotni valami nagyszerűt. Főleg a metal/rock/hardcore zenéket szeretem, de amúgy "mindenevő" vagyok. Szerintetek mennyi esély van arra, hogy egy lány gitárost bevegyenek bandába, vagy lehet, hogy ez nem is jelentene hátrányt, hogy lány vagyok?2012. jan. 10. 15:37
11/11 anonim válasza:
Én oda adnám a lelkemet ha egy csaj gitárosunk lenne a bandában, szerintem az csak előny, mert egy kitűnő egyéniség lehetnél a színpadon, én szeretnék egy olyan zenekart alapítani ahol csaj gitározik vagy énekel...szóval hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!