Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyi esélye lehet egy lány...

---R33--- kérdése:

Mennyi esélye lehet egy lány gitárosnak, bandában?

Figyelt kérdés
Imádok gitározni. Már több mint 3 éve tanulgatom, de csak magamtól, tanárhoz nincs lehetőségem járni. Egyre inkább foglalkoztat a kérdés, hogy milyen lehet zenekarban játszani. Nem is a fellépések, a "híresség" a célom, hanem szeretnék másokkal együtt zenélni, közösen alkotni valami nagyszerűt. Főleg a metal/rock/hardcore zenéket szeretem, de amúgy "mindenevő" vagyok. Szerintetek mennyi esély van arra, hogy egy lány gitárost bevegyenek bandába, vagy lehet, hogy ez nem is jelentene hátrányt, hogy lány vagyok?
2012. jan. 10. 15:37
1 2
 1/11 Rsta ***** válasza:
Szerintem ez csak előnyt jelentene.
2012. jan. 10. 15:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem az számít hogy fiú vagy lány vagy, hanem hogy mennyire gitározol jól.
2012. jan. 10. 16:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Bizony ez elöny <3 :D
2012. jan. 10. 17:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Régebben egy thrash metal (!) banda járt hozzánk lány basszusgitárossal, szal simán lehet :)
2012. jan. 10. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hátrányt nem jelentene. Bár mondjuk egy goregrind banda pl furán mutatna lány gitárossal :DD Ha mondasz kicsit konkrétabb példákat, hogy milyen zenét játszol (konkrétabb stílust, együtteseket, stb.) akkor többen tudnak segíteni. De semmiképpen nem hátrány szerintem. :)
2012. jan. 10. 18:15
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi véleményeket! Többek között TCS, Skillet, ROAD, Ossian, As I Lay Dying, vagy akár Rapa roach, Nickelback, Simple Plan, Avril... tőlük tudok számokat.

Kimondottan így nem lehet megmondani a pontos stílust..

2012. jan. 10. 20:11
 7/11 anonim válasza:
Szerintem sok esélyed van úgy is. Ha a hangod is jó az csak ráadás. Próbáld meg.
2012. jan. 11. 18:45
 8/11 A kérdező kommentje:

hangom az nincs, nem is szeretnék énekelni... nekem a gitár az életem... csak nem tudom mit tegyek?

hogyan próbáljam meg?

2012. jan. 12. 01:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Csillag születik ? :)

Egy probát megérne :)

2012. jan. 12. 03:32
 10/11 A kérdező kommentje:
annyira még nem tudok játszani.. azért is szeretnék egy zenekarban, másokkal együtt. ráadásul az remek lehetőség a fejlődésre, hogy másoktól tanuljak. és remek motiváció is egyben...
2012. jan. 14. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!