Melyik torzítót válasszam?
Figyelt kérdés
Grungot szeretnék játszani de ettől függetlenül nemtudom melyiket válasszam:
Electro Harmonix Bigg Muff Pi
MXR Distortion plus
vagy Boss DS-2(már van egy DS-1es)
Szerintetek melyikkel járnék jobban?.Mindegyik abban az árkategóriában van /~20.000/.
És ha esetleg stílust váltok melyiknek venném még nagy hasznát?
2012. jan. 5. 18:15
11/12 A kérdező kommentje:
Van Van, de telefonról és elég szar úgy.simán megéri az árát, de szerintem vedd meg hjasználtan mert alapból én 25be vettem táppal együtt :Dnagyon jó hagja van, és teljes mértékben visszaadja a come as you are hangzását :D.lassabb szólókat is nagyon fel tud villanyozni :D.
2012. jan. 7. 13:30
12/12 anonim válasza:
Szervusz!
Ha arra is gondolsz, hogy a jövőben stílust váltanál, akkor a Tech21 pedáljait ajánlom. Elsősorban Sansamp Classic, igaz még neten rendelve is 250dollar felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!