Melyik torzítót válasszam?
Grungot szeretnék játszani de ettől függetlenül nemtudom melyiket válasszam:
Electro Harmonix Bigg Muff Pi
MXR Distortion plus
vagy Boss DS-2(már van egy DS-1es)
Szerintetek melyikkel járnék jobban?.Mindegyik abban az árkategóriában van /~20.000/.
És ha esetleg stílust váltok melyiknek venném még nagy hasznát?
A DS-2 szerintem egy rakás szar, a DS+ egy elég ipari szabvány torzított hang, a Big Muff meg egy elég beteg hang, azt csak akkor, ha neked pont az kell...
Milyen erősítőd van?
Uhh.
Nem tudom abból fogsz-e értelmes torzított hangot kapni.
Ezek közül szerintem DS+, vagy Big Muff, de az csak kipróbálás után.
De leginkább megpróbálnám tekergetni kicsit torz csatit, az ingyen van. :D
Szerintem a DS-1ből is simán meg kéne kapnod azt a hangot... ha nem elég jó, akkor viszont semmiképp sem a DS irányba agyalnék... az MXR Dist+ egy nagyon alapvető pedál, semmi fényűzés vagy extra, teszi a dolgát, szép nagy szintű erősítés, és inkább overdrivenak mondanám, ami még lehet ideális is akár. A Big Muff Pi egy elég egysikú hang, és inkább vintage stílusokhoz ajánlanám. A DS-2 a DS-1 után nem fog túlságosan újat hozni.
Talán az OD-1-et próbálnám még meg, az is inkább egy overdrive hang, de szerintem grunge-hoz bőven jó.
Biztos, hogy OD-1-re gondoltál?
Az egy régi japán pedál, nem olcsó, találni meg kifejezetten nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!