Az alternatív rock miben más a rocktól? :D
Kevésbé zúzós, valamint a szövege "elvont", ami az esetek 90%-ában azt jelenti, hogy semmitmondó.
Bölcsészek kedvence. :D
persze, nem azt mondom, hogy nem lehet szép, és nem is ismerem azt az együttest,
de pl Kispál és a borz:
Jó nagyfarkú négerekkel állni a szélbe
Vagy védhetetlen gólt lőni a tv-be
most komolyan, az ilyennek mi értelme? :D ilyet én is tudok írni, bármikor
Hát a Road-ot én nem nevezném alternatívnak. Jah igen, a bölcsészek mellett a tinik nagy kedvence, mert egyedinek hiszik magukat, ha ezeket hallgatják; a Kispál tökéletes példa. :D (első voltam)
Egyébként a külföldi zenekarok szövegei között is van jópár, ami kb. nagy 0, csak az angol miatt lehet kevésbé jön át. :)
Persze zeneileg vannak köztük nagyon jók.
A Three Days Grace-t én is imádom, de ők közelebb állnak a Rockhoz, mint az Alterhoz, szerintem. Jók a szövegeik, nem semmitmondó.
34/F, Zeneprof.
már bocs, kedves ötödik(aki a Kispál és a Borz-t írta) de amit te mondasz nem igazán elvont az tényleg értelmetlen... :D már bocsi...
Alternatív rockot nem nagyon hallgatok, de az elvont szövegek nem semmitmondóak, a metal és hard-rock zenében is vannak elég elvont szövegek, és egyáltalán nem tartja semmitmondónak őket senki. Szerintem az alternatív rockban se azok... Sőt, akinek csak egy kicsit is hasonlít a gondolkodása, napokat képes elgondolkodni akár két rövid soron is, mert mindenki megtalálja benne a saját igazságát, vagy hogy mondjam, elég elgondolkodtató tud lenni, már persze nem a Kispál és a borz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!