Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha gitározni szeretnék tanulni?

Ha gitározni szeretnék tanulni?

Figyelt kérdés
Kb milyen óradíjakat szoktak kérni a gitároktató tanárok? Nagyjából mennyivel kell számoljak?
2012. jan. 2. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Én tudok gitározni, volt, hogy tanítottam ismerőseimet, tesóimat, őket persze eddig ingyen.

De arra gondoltam, hogy szívesen tanítanék másokat is, meg jól jönne egy kis plusz pénz is.

Szerintem attól függ, mennyire komolyan tud gitározni az illető. Pl egy zenetanár biztos többet elkér, mint ha mondjuk egy osztálytársad, ismerősöd tanítgatna.

Szerintem olyan 800-2000 ft között lehet.

2012. jan. 2. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:
anno amikor még én zeneiskolába jártam még 1500 ft volt havonta.. de egy magántanár biztos drágább meg az már régen is volt.. de max 3000 biztos nem több...
2012. jan. 2. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha elég időd van gyakorolni, otthon is meglehet tanulni, én sem jártam soha tanárhoz, csak kb 1-2 havonta egyik barátommal ültünk össze, hogy akkor tanítson valami újat. Elvégre Jimi Hendrix is magától tanult meg gitározni ;D
2012. jan. 2. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
ja és milyen hamar.
2012. jan. 3. 18:35
 5/7 Rsta ***** válasza:
Attól függ, mit szeretnél megtanulni. Ha csak annyi kell, hogy valaki mutogasson neked pár akkordot és segítsen a kedvenceid eljátszásában, akkor még Budapesten se adj ki egy óráért 1500-nél többet! Ha komolyabban gondolod, akkor viszont 2500-nál olcsóbban nem úszod meg.
2012. jan. 5. 12:29
 6/7 anonim válasza:
hat, figyelj.. en is tudok gitarozni es en tulajdonkeppen magamtol tanultam meg.. mindig ellestem par dolgot az ismeroseimtol akik termeszetesen tudnak gitarozni.. de sinam megtanulhatsz konnyen magadtol ish..:P
2012. febr. 5. 10:22
 7/7 Rsta ***** válasza:
Ahogy írtam is fentebb, attól függ mit szeretnél vagy milyen szinten szeretnél gitározni. Nem akarok senkit sem megsérteni, de "tudok gitározni" szinten valóban magadtól is megtanulhatsz.
2012. febr. 5. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!