Önerőből meglehet tanulni gitározni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy otthon, tanár nélkül. Természetesen nem profi módon, csak hogy egykét számot eltudjak játszani2010. aug. 29. 18:42
1/2 anonim válasza:
Saját tapasztalat, hogy igen. Én a Muszty-Dobay féle Gitáriskola című könyvet vettem meg kb. 10 éve és abból tanultam. Nem vagyok profi, de egész jól belejöttem.
2/2 anonim válasza:
Én is tapasztalatból mondom, hogy igen! Bár messze állok még a profi szinttől, de egy jópár számot már eltudok gitározni. Én a Guitar Pro nevű progit használom (Tab program) nekem nagyon bevállt! Megmutatja, hogy melyik húrt melyik bundnál kell lefogni. És azt tanácsolom először olyan dallal kezdj, amit nagyon szeretsz, így könnyebben megy majd (az én esetemben ez a Nirvana).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!