Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az baj hogy szerelmes vagyok...

Az baj hogy szerelmes vagyok Katy Perry-be? 15/F

Figyelt kérdés

2011. dec. 28. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ez csak plátói majd elmúlik

tapasztalat

17/L

2011. dec. 28. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy szerelem? Vagy inkább csak felnézel rá, tiszteled, esetleg inspirál... nem hinném, hogy szerelmes tudnál lenni valakibe akit nem ismersz... nem tudhatod milyen valójában.
2011. dec. 28. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Tetszik neked, mert szépnek találod és szereted a zenéjét. Ez csak plátói szerelem, majd elmúlik. A legtöbb embernek van sztár-szerelme 14-15 éves korában, nyugi. :)
2011. dec. 28. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.... Valószínűleg tényleg csak plátói, akkor elmúlik pár hónapon belül, méghozzá fokozatosan, szóval nem is lesz miatta "hiányérzeted".

A rosszabbik eset, ha úgy jársz, mint én. Én 16 éves koromban lettem szerelmes egy hollywoodi csajba(nem akarom leírni, hogy kibe). Akkor én is azt hittem, hogy pár hónap alatt lecseng a dolog. Hát annyira nem lett igazam, hogy most 19 éves vagyok, de az érzéseim nemhogy csillapodtak, hanem elmélyültek.

Például tavaly nyáron megtudtam, hogy az olyan pasik jönnek be neki, mint én. Hetekig olyan boldog voltam, hogy a kedvemet semmivel sem lehetett elrontani, hirtelen a világ minden dolga csak huszadrangúnak tűnt.

Most nyáron meg olyan hírt kaptam róla, ami nem tetszett. Ennek az lett a következménye, hogy depressziós lettem, fiú létemre fogytam 10 kilót, úgy 2 hét alatt.

Szóval veszélyes a dolog.

Szerencsére kevés olyan bolond van, mint én. Valószínűleg a tied csak egy pár hónapos fellángolás. Ha mégsem, és kezdet észrevenni a jeleket, akkor ezek a teendők:

nem hallgatod a számait, a képeit eldugod vmi mappába, celebhíreket nem olvasol.

Mindegy mi, csak tereld el róla a figyelmed. Hidd el, jobb megelőzni a dolgot, én már 3 éve szenvedek.

2011. dec. 28. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
19 évesen? Már ne is haragudj, de miért nem csajozol?
2011. dec. 28. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szoktam csajozni, de minden csajban őt keresem. Szóval nem is annyira tudat alatt, de még ott is előjön.
2011. dec. 28. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Dehogy! Majd elmúlik... Tapasztalatból mondom 15/L
2012. máj. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!