Segítesz megszerettetni velem a metált?
Figyelt kérdés
Seether,Green Day,Nirvana,Sum41, blink128, rise against, poets of the fall, RHCP, Tankcsapda, sex pistols.
ezeket szoktam hallgatni. ugye az ő stílusuk főleg rock, punk(funky). de úgy érzem baromi távol áll tőlem a metál.
pedig hallom rajta, hogy baromi jó, de valahogy mégsem tetszik.egy rammstein-on is hallom hogy kib.szott jó de valahogy nem jön át. tehát- tudnátok olyan metál zenéket, bandákat mondani, amik kb közel állnak a rockhoz. de azért metál maradjon. egy dolgot kérnék: ne legyen Istenkáromló. tényleg szeretném megszeretni a metált, de valahogy nem megy,
köszönöm
2011. dec. 25. 15:29
12/12 anonim válasza:
8. vagyok nem aztmondtam hogy nem szeretheted meg régen énse szerettem csak pár éve szerettem meg. én azt nemértem hogy miért akarsz "magadraeröltetni" egy olyan valamit ami nem tetszik meg ami távol áll tőled...ezt nemtom felfogni de lehet én vagyok a hülye hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!