Szerintetek miről szól ez a szám?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=TENzU0xxn5c&feature=share
Értem a szöveget,de a klip furcsa nekem,nem érte teljesen.Szerinted miről szól ez a szám,ha figyelembe veszed a szöveget és klipet?
2011. dec. 22. 17:50
1/4 anonim válasza:
nekem első nézetre a klipp kb. az volt, hogy nem találja a pacák a helyét, és minden kis izére hatalmas problémaként reagál. de amúgy imádja a bnőjét, és szinte mindent megtenne érte, vissza szeretné kapni de az ö hibájából mentek szét, és szerintem a szöveg is ezt mondja el kb.
2/4 anonim válasza:
Nekem az jött le, hogy nagyon szereti vagyis szerette a barátnőjét, aki mint a klip végén kiderül h meghalt (amikor tölti egy orvos azt az újraélszetőt) és h mindig magaköré képzeli őt, ami már idegronccsá teszi vagy elkezdett drogozni bánatában. Ez a két lehetőség állt össze a fejemben. A szöveg szerintem erre passzol is. És ha figyelembe veszed ezt a sort: "I'll make it up to you, tonight..." (vmi olyasmi h rendbe hozok mindent neked ma este) ez egy pici öngyilkossági hajlamra is hajaz. :S Imádom mert nagyon visszaköszönnek a saját érzéseim. :(
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtataok :)
Igen,kicsit lehangoló,de imádom!
2012. jan. 26. 16:31
4/4 anonim válasza:
Szerintem arról szól hogy van a pasas, akinek van(volt ez a barátnője) akit imád, és iszonyatosan féltékeny rá, dührohamai vannak, és pár embert szétver miatta. Egyik dührohamában a lányt is megöli, ér ebbe beleőrül. A végén pedig szétverik akiket ő is megvert, de már nem bánja, mert gyűöli magát azért amit tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!