Hogy tudok megtanulni?
Figyelt kérdés
Van egy gitárom, olyan hagyományos, de nem akarok tanárhoz járni, de meg akarok tanulni játszani rajta. Hogyan tudnám? Szinte még meg sem tudom fogni. lécy irjatok le mindent, amit szükséges tudnom.2011. dec. 21. 19:33
2/4 A kérdező kommentje:
de komolyyan... :D
2011. dec. 21. 22:08
4/4 anonim válasza:
Nekem is meg van az a könyv, egész jó, bár nem ér fel egy tanárral sem. Én jártam tanárhoz egy ideig, aztán magam tanultam tovább ebből a könyvből. Az alapokat el tudod sajátítani, de most megint járok tanárhoz. Egy csomó mindent értek meg így, mint a könyvből, mert ki vannak hagyva dolgok, amik nélkül nehezebb. Szerintem hacsak nem vagy őstehetség, nehéz lesz a kezdés. Amúgy egy kicsit sok lenne a magyaráznivaló:DD hajrá hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!