A kemeny metal kedvelok miert utaljak a glam metalt?
A glam nem pózerség....egy thrash metál banda is lehet kib.szott pózör....
Az életigenlésről, a jókedvről,a bulizásról, a csajokról, a szexről meg a rock-ról szól....egyesek szerint ez felszínes és üres....de kit érdekel ha dögös a zene?:D
Emellett színpadias, (teátrális) nagyon vizuális, szexista, botrányos, akár androgün, nőies...stb. Vagyis király.
A szinpadiasság, a vizuális hatás a metál alapjai szóval ezen rinyálni nem kéne....nem is értem.
És sose értettem hogy mit kell úgy ráfeszülni a dalszövegekre...én zenét hallgatok, nem verset, meg kiselőadást...
Főleg hogy nálunk a többség angolul se tud....
A "kemény metálosok" meg vannak róla győződve hogy ami népszerű az rossz....ami fas.ság, ha éltek volna a 80-as évek Amerikájában, vagy csak jobban utánanéznének, látnák hogy ez ku... nagy fa..sság.
A metál mai dinoszaruruszai marha népszerű sztárok voltak...a metál pedig szerves része volt az MTV fémjelezte popkultúrának.... ismerős az a kifejezés hogy "rocksztár"?
A metál ősalapja a lázadás, a másság, a tolerancia elfogadása....szóval öngól azoknak akik utálkoznak!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!