Kezdőnek akusztikus, elektroakusztikus, vagy elektromos gitár? Miben különböznek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 13:27
11/17 anonim válasza:
De amúgy amid most van az is tökéletes.
12/17 anonim válasza:
o.o mustang 65, azzal azért már lehet valamit kezdeni.Szerintem még 1-2 évig használom az epiphone-t aztán veszek egy gibsont, de csak azért, mert szerelmes vagyok a LP formába.:D Meg hát 16 évesen nincs nagy keresetem, amiből több százezres gitárt vehetnék.
14/17 anonim válasza:
amúgy szerintem az ilyen neves gitárkészítőknek mind lehúzása a híres gitárjaik.például én is szeretem a lespault de inkább vennék egy epiphonet.márcsak azért is mert egy jobb minősíégű talán annyiban külömbözik hogy a fején nem gibson van. :D.amúgy én inkább fenderpárti vagyok :D.hosszú ideig gyűjtöttem rá.egy gibsonra még tovább kell.szerintem ezt tartsd szem előtt.
15/17 anonim válasza:
Ja, ez igaz, hogy 200ezres kategóriáig ugyanaz a kettő, de a drágább Gibson gitárok azért már nem epiphone minőségűek.Majd megyek nyári munkára, hogy meglegyen a pénz.Na jó éjszakát.:D
16/17 slash vs ashba válasza:
vegyel egy squiler stratocastelt...eleg jo a hangzasa, es szuper.pont olyan mint a nagyteso a fender:P, csak kicsitt gyengebb:P
17/17 anonim válasza:
Ha komolyabb tudást szeretnél elérni, akkor klasszikuson kezdj, utána mehet bármi. (pl. elektromos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!