Honnan tudok letölteni audió formátumba zenét?
Figyelt kérdés
Nem tudom hol keressem már. Olyan oldalt keresek ahol audió formátumba tudok zenéket letölteni újakat és régit is. Az a baj hogy Torrent oldalakon MP3-ban vannak a zenék aminek a minősége nem felel meg (nekem). De mikor audió zenét írok ki veszteségmentesen akkor gyönyörűen szól HIFI-n. Gyári CD-t meg nem tudok venni olyan sokat, mert borsos áruk van. Előre köszönöm a válaszotok!2011. dec. 18. 14:38
1/3 anonim válasza:
Nem fogsz találni audióban! A minőségre én is kényes vagyok, de mp3-ban is találok nagyon jó minőséget, 320kbps-ban.
2/3 anonim válasza:
Mi az, hogy audio formátum? Az MP3 is egy audio formátum. Ha veszteségmentes formátumot keresel akkor WAV vagy FLAC, utóbbit inkább esélyes hogy találsz, de a 320 kbps MP3-ak is tökéletesen szólnak, nagyon érzékeny fülednek kell legyen ahhoz hogy észrevedd a veszteséget abban. Esetleg próbálkozz új fülessel vagy hangfallal, equalizerekkel, elég sok cucc van ami nem is képes leadni azt a frekvenciatartományt ami esetleg van egy számban.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 22. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!