Program amivel dual audio DivX-es avi-t át tudok konvertálni DVD formátumba és tudok DVDhez menüt is csinálni háttérzenével és saját háttérképpel? Letöltőlink?
Figyelt kérdés
A Nérót nem bírtam leszedni sehonnan. Ha lehet, a letöltéshez linket is adjatok. A Convert X to DVD és a Winavi Video Converter már megvan de egyikben sem lehet egyedi menüt csinálni. A háttérzene és a saját háttérkép fontos!!!2010. febr. 11. 22:06
1/1 anonim válasza:
A ConvertXtoDVD ben bizony, be lehet tenni saját hátérzenét és saját háttréképet is.
Egyedi menű azt nem tudom mennyire lehet szerkeszteni nekem megfeleltek a sablonok. (sorozatokhoz 4 episode per page)
kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!