Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a legnyálasabb szerelme...

Melyik a legnyálasabb szerelmes szám? Aminek a szövegén/előadásmódján sírva röhögsz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 00:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Hien - Túl szép

Mikor meghallom, nem tudom, hogy sírjak-e vagy röhögjek rajta.

2011. dec. 18. 08:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Krisz Rudi-Homokba rajzolt szerelem
2011. dec. 18. 09:29
 3/10 anonim ***** válasza:

A nyálkirály RnB-fekáktól mindig röhögőgörcsöm lesz. Az egyik pillanatban még UZI-val hadonásznak, aztán jön a refrén, cilindert fel és elő a kasztrált hangszinttel meg valami olcsó konzumlotyóval, akinek súgdalózhatnak a szájába meg nyomhatják vele a szánalmas ál-nyalakodást.

ÁÁÁÁÁÁááááá...már most vigyorgok, pedig csak elképzelem...XD

2011. dec. 18. 11:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Kb az összes "ál"-szerelmesszám.

Ez az SP, dagadt X-faktoros csaj, meg stb, mindenki szerelmesszámokat énekel, de csak mert épp ezt írták meg nekik.

2011. dec. 18. 11:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Császár Előd+Alexa: Tiltott szerelem: http://www.youtube.com/watch?v=LXFoH1e_fwU&feature=related

Van több is, főleg az ugra-bugra fiúcsapatok dalai.

Sajnos, a szerelmes számok között gyakori a csöpögősség, a vastag cukormáz-bevonat.

2011. dec. 18. 13:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Bery+Váci Eszter: Egyedül

Unokahúgom háromévesen színvonalasabb szöveget kreált, amikor a recefice bumm-bumm-bumm dallamára mindenféle összevisszaságot énekelgetett az ezüst kis pillangóról... A zenével sem bajlódtak valami sokat, szerintem egyszerűen csak elindítottak a szintetizátoron egy ritmusprogramot, aztán hadd szóljon... :-)

V-Tech: Éjfél után

Klisékkel teli szöveg egy pasi kasztrált hangú és egy csaj vinnyogós, szenvedő előadásában, közben szól az édes-bús gép-vonószenekar... (Brrr...)

2012. febr. 12. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nemrég valaki áradozott nekem, hogy a Savage Garden milyen jó... Hát én kíváncsiságból belehallgattam egy számukba, és amikor meghallottam azt az édelgős zenét, meg azt az énekhangot, szabályos hányingerem lett tőle. Pedig talán nem is volt szerelmes szám - nem jutottam el odáig, hogy ez kiderüljön - de nekem ebből ennyi is bőven elég volt, egész életemre...
2012. máj. 12. 12:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Rúzsa Magditól a Szereleeeeeem, szerelem-szerelem-szerelem, szerelem-szerelem-szerelem, szerelem-szerelem-szereleeeeeem! :-)
2013. szept. 21. 14:40
 9/10 Atomnindzsa ***** válasza:

Extreme - More Than Words

Bon Jovi - Always (vagy bármely másik számuk)

Csak hogy egy kicsit osszunk a másik oldalra is :D

2014. ápr. 5. 17:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Soul Asylum - Runaway Train

Guns N' Roses - Don't Cry

Aersomith - I Don't Want To Miss a Thing

Europe - Carrie

Kiss - Forever

Scorpions - Still Loving You

egy-két hazai:

Hooligans: Királylány

Dobrády Ákos és Szekeres Adrienn: Híd a folyót

Zámbó Jimmy: Sírj a vállamon

United: Végső vallomás

AD Stúdió: Páratlan páros

2014. dec. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!