Jonathan Davis-t (KoRn énekese) tényleg megerőszakolta, moleszálta a nevelő anyja? Vagy csak ez szóbeszéd?
Erre pontos választ nem tudok adni, de amit tudok azt leírom.
(starity.hu-n pont én szerkesztem Jonathan Davis adatlapját kb. 1 hónapja, de erről azért nem írtam mert nem akartam hülyeséget írni.)
Lényeg: Daddy számban arról ír hogy az apja erőszakolta meg, de erről annyit tudok hogy csak az apját állította be a molesztálónak. Wikipédia ezt írja erről: "A számban az apját állítja be a molesztálónak, de később egy interjúban azt mondta, hogy egy nő volt. A szülei nem hittek neki, ezért nem foglalkoztak vele." A Kill You tényleg a mostohaanyjáról szól, de a molesztálásáról nincs szó benne.
De egyébként pont infókat gyűjtök Jonathan-ről (starity-s adatlaphoz kezdtem, de akkor már írni fogok ide is) úgyhogy ha van valami infóm akkor még írok ide.
utolsó előtti, nem az anyja jött össze egy másik pasival, pont fordítva, az apjának lett új felesége, és az itatta tabasco-s teával, meg elméletileg molesztálta is... .....
utolsó válaszoló, igaz én srác vagyok de úgymond nekem is ó a plátói legjobb barátom..... :)
Istenem...nem ismered a wikipediat?
A Daddy számban, ami az 1994-es Korn albumon volt található, azt énekli, hogy az édesapja szexuálisan molesztálta, azonban Jonathan több interjúban is azt mondta, hogy nem az apja volt, aki molesztálta, hanem a család barátja, egy nő, de egyelőre nem lehet tudni, ki ez a személy. Jonathan azt is elmondta, hogy amikor a családjának el akarta mesélni a történteket, azok nem vették komolyan, azt hitték bohóckodik.
A tabasco meg nagyon nem az egyik legerosebb chili paprika. Hanem egy ecetes szar, amit tacoba meg burritoba szoktak tenni. Es a csípős cuccok jok a fajo toroknak.
Utálta a nőt a kill you neki szol, de nem o eroszakolta meg..
A Sztárlexikonnal nem érdemes nagyon foglalkozni. Most Chester halála végett odatévedtem, és azt hittem, megfejelem a monitort, amikor azt olvastam, hogy KOS a horoszkópja... közben meg a tetoválásainál írják, hogy ott a halak... Aztán meg írják, hogy a felesége találta meg a holttestét... valahol meg azt, hogy a rendőrök...
Sehol semmi cikk nem foglalkozik ezzel a témával, pedig Corey Taylor meg Chester is nyíltan vállalták ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!