Érdemes vajon CD-ben gondolkodni?
Figyelt kérdés
Szeretem zenekarok eredeti CD-it gyűjteni. Ez egyfajta hobbi. Van értelme ezzel kicsit komolyabban foglalkozni? Ez kicsit furcsa így, hiszen ez csak nekem lesz érték, de mennyire elképzelhető, hogy néhány év múlva egy sokkal korszerűbb adathordozó lecseréli az audio CD-ket?2011. dec. 6. 15:01
1/2 anonim válasza:
szerintem biztos hogy le fog cserélödni a CD. Ettöl függetlenül én is gyüjtöm a zenekarok CD-it..jah meg hallgatom is :D
2/2 anonim válasza:
Tekintettel a bakelit lemezekre és reneszánszukra, szerintem a CD-s kiadások is jó ideig megmaradnak még. Jó dolog a netes store, de én szeretem kézbe venni a booklet-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!