Hány éves lehet a zongorám?
Figyelt kérdés
Szárnyas zongoráról van szó. Nagyon öregnek nézem min. 50 évesnek, 12 éves van a családunkban, most kezdtem úgy igazán érdeklődni felőle. Csak egy felirat van rajta "ANT. PETROF" és elotte és utána két címer, én az osztrák-magyar monarchia címerének nézem, de amint tudom lefényképezem, és linkelem hátha tudtok jobban segíteni.2011. dec. 4. 19:08
1/3 anonim válasza:
a zongoráknál az 50 éves még nem számít soknak :) a zongorán valahol fogsz találni egy számot a rezonánslapon vagy valahol a kottatartó környékén, ez változó. de akár a zongora alján is lehet, bár ez ritkán fordul elő. interneten van pár nyilvántartás a különböző márkájú zongorákhoz, ide beírod azt a számot amit a zongorán találtál (ez a gyártási/sorszám), és kidobja hogy melyik évben készítették. remélem segítettem :)
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy végig kutattam a zongorát, még be is másztam alá :D de nem találtam sehol semmiféle számot. Akkor, ne is próbálkozzak, az nélkul nem megyek semmire? :(
2011. dec. 4. 20:20
3/3 A kérdező kommentje:
Találtam a zongorámon, a hurok alatt valamit... M D O X. szerintem nincs semmilyen jelentosége, de azért, hátha lesz, ha már számot nem találtam...
2011. dec. 14. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!