Casio CTK-3000-ről kérnék véleményt. Mennyire számít komoly hangszernek? Esetleg rendezvényen használható lenne?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni zenélni.2011. dec. 3. 15:06
1/7 mbalage válasza:
Ezt a típust konkrétan nem ismerem, de az árából ítélve semmiképpen nem látszik alkalmasnak egy egyszemélyes műsor előadására. Zenekar részeként esetleg elmegy.
Komoly hangszernek sajnos komoly ára van, minimum hatszámjegyű.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ma a neten láttam fél millás kincset is :)
Valahol el kell kezdeni :D
2011. dec. 4. 01:39
3/7 anonim válasza:
én sem ismerem ezt a hangszert,de aki tudd az mindenen tudd..!! te hát hajrá..:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,végül aztán egy Yamaha PSR-295-öst vettem,mert e kettő típus közt vaciláltam.Igaz a Yamaha régebbi,de nem bántam meg egyenlőre :D jobb véleménnyel vannak róla,de az az igazság ahogy a 2.válaszadó is írta hogy aki tud,az bármilyen típuson tud játszani.Tanuló szinten vagyok jelenleg,és szerintem legfeljebb szűk körben zenélgetek ezután is.
2011. dec. 30. 14:40
5/7 mbalage válasza:
Tény, hogy a zenei tudást nem pótolja a milliós hangszer sem, de bizonyos műfajok, ill. zenei helyzetek megkívánják az anyagi befektetést.
De ha egyelőre nem az egyszemélyes színpadi show a célod, akkor ez egy tökéletes gyakorló hangszer lesz!
6/7 A kérdező kommentje:
mbalage nagyon igazad van.Én mostanában interneten a Tyros-okat szoktam "csodálni".Meg az árukat is :D szépeket lehet velük alkotni,de oda is kell némi zenei tapasztalat,bár azok már teljes mp3-at tudnak játszani talán,és olyankor lehet elég ha odaállsz és annyi :D
2012. jan. 9. 17:00
7/7 anonim válasza:
Nekem a CTK-3000-es azért tetszik , mert olcsó és piano stylos , van pitch bendere és ez nekem nagyon bejön.
Nem a legkomolyabb de nekem egy 200.000 es zongora mellett nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!