Miről szól a GreenDay- Holiday c. száma?
Figyelt kérdés
Olvastam már a magyar feliratot, de így sem értem.
Mármint a mondatok külön megvannak, de nem állnak össze.
Mi a szám mondanivalója, értelme???
2011. dec. 2. 21:20
1/5 anonim válasza:
J.O.S. lelépett a városból, és éli az életét az utcákon. Hang nélkül beszél, olyan mintha magához beszélne. Még mindig egyedül érzi magát, de kicsit boldogabbnak látszik. Ez is egy állam ellen lázadó dal. (Ahogy Billie Joe ia mondta a Bullet in a Bible-ban: "This song is not anti-american... it's anti WAR!")
Menekülésszerű hangulata van.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Igen az állam ellen lázad és elnyomásról szól,hogy az állam eltipor mindenkit aki nem ért egyet stb.A Nyaralás címet azért kapja mert ahogy mondja:ez az életünk nyaralás közben,a nyaralás az életet jelképezi szerintem!,nem azt az életet ami a nyaralás közben van ,de mégis azt,nem tudom elmagyarázni..!De lehet rosszul gondolom!
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, hasonlóra gondoltam, és nagyon szeretem ezt a számot, ahogy olvasom ( ez most nyálas lesz) különböző érzelmek törnek elő belőlen :)
És kicsit cikinek éreztem, hogy ennnyire rajongok eg számért úgy, hogy nem is tudom mit jelent.
2011. dec. 24. 09:44
5/5 anonim válasza:
azért nyaralás a címe, mert BJ akkor írta, amikor napokig a várost járta, és ócska motelekben aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!