Green Day- Holiday mikori szám? :D
Figyelt kérdés
2005?2006..?:D Nem találom a neten.:S2010. okt. 23. 21:56
1/10 anonim válasza:
2004-es albumon van rajta [link]
(amúgy tudom meglepő, de a google-vel kerestem meg én is)
2/10 anonim válasza:
Bizony..amikor még jó zenét játszott a Green Day :/
3/10 anonim válasza:
most is jót játszik te gyökér :D
4/10 anonim válasza:
ugye 12 éves vagy, és még életedben nem hallottál a Kerplunk, vagy a Nimrod című albumukról ?
5/10 anonim válasza:
hát voltam 12 éves is,most 18 vagyok,természetesen minden albumuk megvan,sőt,meg is hallgattam már mindet jópárszor,de bevallom nekem az első kettő(1089 smoothed...,kerplunk)nem jön be annyira,utána a többi fokozatosan javul,a a dookie,insomniac-ról csak pár szám tetszik,a nimrod,warning,shenanigans,international superhits(az a 3 új szám) albumokon viszont majdnem az összes.A 2 best viszont nálam az american idiot és a 21st century breakdown
6/10 anonim válasza:
Ügyes , átmentél a teszten :P Nem értek veled egyet, de elfogadom a véleményedet, de a modorodon javíthatnál.
8/10 anonim válasza:
Green Day-Holiday Hmmm... 2004, American idiot c. albumról asszongya hogy
1. American Idiot
2. Jesus of Suburbia
3. HOLIDAY
:D
9/10 anonim válasza:
American Idiot
Jesus of Suburbia
HOLIDAY
Wake Me Up When September Ends
21Guns
ezek a legjobbak :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!