Kiscsillag - Légyszíves száma miről szól?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok rájönni, vagyis van egy sejtésem, de megvárom mit írtok mielőtt butaságot írnék!
Köszi! 14/L
2011. nov. 28. 22:28
1/9 anonim válasza:
semmiről :D mint az alternatív rock számok többsége úgy általában
2/9 A kérdező kommentje:
valamiről kell szólnia!
2011. nov. 29. 14:14
3/9 anonim válasza:
Egy személyről szól aki otthon ül egyedül van és vágyódik el valakikkel, valahova, társaságba. Retteg attól hogy egyedül, magányosan marad. Szerintem ezzel a tél dologgal próbálja elmélyíteni ezt. Inkább vers szerű az egész itt ott homályos.
Nekem ez jön le. :)
Te hogy értelmezed kedves kérdező?
4/9 anonim válasza:
ugyanmár, nem szól az semmiről
összvissza szöveg, és a tiniknek ez bejön :D
5/9 anonim válasza:
Az hogy te nem érted az nem azt jelenti, hogy nem szól semmiről... :D
6/9 anonim válasza:
Jó nagyfarkú négerekkel állni a szélbe. Vagy védhetetlen gólt lőni a tv-be.
itt mire gondolt a költő?:D
jó, nem akarok kötekedni, bocsánat érte :D
8/9 anonim válasza:
amikor meghallgattam anya megkérdezte, hogy miért hallgatok ilyen számokat.
-miért?
-mert ez arról énekel, hogy homokos.
9/9 anonim válasza:
Minden szól valamiről. A Kiscsillag számokra nem lehet azt mondani, hogy nem szól semmiről, mert ezek nagyon mély mondandójú számok. Ez a zene a magnyáról szól, a kirekesztésről, arról, hogy hogyan lesz valaki antiszociális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!