Melyik akkordokat tanuljam meg szerintetek?
ok, köszi:)
ez ahogy számotam, nem volt valami sok, olyan 10 körülire számítottam:Dmég jöhetnek ötletek:)
Ha punkrockot akarsz majd játszani, (Sum 41, Blink 182, Rise Against és társai,) valóban elég megtanulnod kvintelgetni, amit előttem nagyon szépen leírtak. De én azért nyitott akkordokat is tanulnék... Kezdenék az E, A, D, C, G dúrokkal és molokkal, aztán jöhet az F. Ha az F dúr megvan, onnantól már egy pillanat alatt meglesz minden! :)
Nyitott akkordokat ugyan nem biztos hogy fogsz annyit használni, de a kezed nagyon szépen meg fog ügyesedni és az nagyon fontos! HA sürgős, gyorsan meg kell tanulnod, akkor szóról szóra kövesd a fönti választ, az is nagyon jó arra a stílusra, ez kicsit időigényesebb, hosszabb, de talán jobban megéri...
Jó tanulást, meg fogod szeretni! :)
Még annyit, hogy én az F-et ezen a számon tanultam meg:
Tökmindegy, hogy tetszik a szám vagy nem, a lényeg az, hogy az F-et megtanulod, mivel minden 4. akkord egy F! :D Ezzel együtt megtanulod a barrét is, ami az alapja a rock zenének.
A dal akkordjai: Am F C G
Végig ez a négy ismétlődik. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!