Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire nehéz újrahúrozni...

Mennyire nehéz újrahúrozni egy klasszikus gitárt?

Figyelt kérdés
édesapámtól kaptam egy-másfél éve egy akusztikus klasszikus gitárt. ne nagy értékre gondoljatok mert olcsó kínai gitár de nekem sokat jelent mert első ilyen hangszer az életemben és ajándékba kaptam. azóta magamtól gyakorolgatva beletanulgattam az akkordokba, néhány dalt tudok kísérni, hobbiszinten gitározgatok. az idő foga sajnos öli a húrokat, oda jutottam hogy újra kéne húrozni a hangszert. tartok tőle..semmi ilyen jellegű tapasztalatom sincs. és ráadásul a társaság is azzal "bíztat" hogy mégnehezebb dolgom lesz mert ilyen kötözködős elven működik, nem úgy mint az elektromosaknál hogy be kell akasztani és kész. így biztosan nem sokat tudtok segíteni de ha valak iesetleg tudna adni tanácsot tippet, leírást esetleg újrahúrozáshoz nagyon szépen köszönöm.
2009. máj. 11. 20:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nehéz, én is magamnak csináltam, mert egyszercsak elpattant az egyik húr. Nézd meg, hogy hogy van rákötve a csomó, aztán próbáld meg leutánozni. Nem lehet elrontani.
2009. júl. 21. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!