Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Stylophone...

Mi a véleményetek a Stylophone-ról?

Figyelt kérdés

Az egy klasszikus játékhangszer. Nekem nagyon tetszik. Gondolkodom rajta, lehet, hogy karácsonyra kérek egyet. :) Egyszerűnek is tűnik... Kicsi, hordozható. Én pont ilyet szeretnék. Nektek mi róla a véleményetek?

Van valakinek/látott már valaki ilyet?

Köszi a válaszokat!

13/L

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=TPt9T2XAmL8

http://www.youtube.com/watch?v=HkTQsOQLEeU

2011. nov. 21. 21:49
 1/4 mbalage ***** válasza:
Még nem láttam, de nekem is nagyon tetszik! Igazi vérbeli analóg hangszer, bár nem sokat tud, de a hangja valóban élő. Lehet, hogy én is kérek egyet a családtól. :)
2011. nov. 22. 22:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod! :)

Örülök, hogy neked is tetszik.

2011. nov. 23. 16:02
 3/4 anonim válasza:
Hol vettetek? Vélemény kipróbálás után? :)
2012. jan. 17. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Nos, megkaptam karácsonyra :)

A szüleim rendelték, a mellékelt katalógus azt mutatja, hogy innen:

[link]

[link] stylophone

Amit először kaptam, az nem működött, így visszaküldtük. Nemrég érkezett meg a másik termék.

3 elemmel működik. Nagyon egyszerű, könnyű vele játszani, nem kellemetlen a hangja. Nekem abszolút tetszik!

Már meg is tanultam rajta pár dalt.

Az egyetlen hibája az, hogy nehezen állítható a hangerő. Tekerni kell, de egy minimális kis tekeréstől is nagyon elállítódik. Az ideális hangerő megtalálása pedig kész kihívás. Persze azért meg lehet oldani, de akkor is kellemetlen. Szóval szerintem megérte. Még mindig nem merítette le az elemet, pedig sokat játszottam rajta. Kb. 10 óráig folyamatosan gyakoroltam a dalokat (persze összesen), és tökéletesen megy. Arról nem is beszélve, hogy pár óráig bekapcsolva hagytam.

:)

2012. jan. 17. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!