Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok erről a metál...

Mit gondoltok erről a metál albumról?

Figyelt kérdés

A Death scream bloody gore albumáról lenne szó.

Ugye ez a debütáló albuma a Death-nek.

Szerintem ez a legjobb albumjuk, nekem jobban tetszik mint pl. a legújabb, és egyben a legutolsó sound of perseverance, nekem ez már túl progresszív, de mondjuk az előző albumjuk is...

febr. 16. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
40%
Nem ismerem, death metal nekem nem megertett dolog. En inkabb metalcoreos vagyok.
febr. 16. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
39%

Az első három album (SBG, Leprosy, SH) olyan brutálisan alapvető death metal album, ami kevés van. Utána már túl sok volt a kísérletezgetés - Chuck nélkül pedig már meg sem tudták közelíteni a kezdeti minőséget.

Meghatározó, stílusteremtő albumok.

Azt pedig nem értem, hogy ha egy diszkópaktány, akinek saját bevallása szerint nincs véleménye, minek kell mindenképp hogy ideböfögjön? Provokáció?

febr. 16. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
65%

The Sound of Perseverance a könnyűzene egyik legszebb alkotása, stílustól függetlenül, amolyan hattyúdal. Annyi meghatározó riff és dalam, érzelem és harag van abban, ami talán egyik másik albumban sincs benne(talán a Cynic Traced in Air/ TON World Coming Down vetekszik vele).

Ami tény, ha zúzdát keresel az már nagyon nem az.

Zeneileg abszolút csúcspont a Spiritual Healing, legalábbis a részemről.

A Human/Symbolic is zseniális, de nálam nem tudták überelni ilyen szinten.(attól függetlenül hibátlan lemezek)

Hatást tekintve pedig abszolút a Scream Bloody Gore a csúcs, nagyon sok bandára hatással van, elég modern album, mert ma sem hallom réginek.

Szóval rendben van.

Összegezve szubjektív, ha lakatlan szigetre kéne 1 db Death lemezt elvinni egyértelműen a The Sound of Perseverance lenne az.

febr. 16. 18:48
 4/4 Tom Benko ***** válasza:
51%
Alapvetés, a műfaj alapjai között van, aki érteni akarja a death metalt, annak ismerni kötelező.
tegnapelőtt 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!