Kárpátiáról vélemények?
Én nagyon szeretem!
Június 18 Koncert Törökszentmiklós ott leszel!:)
zerintem egy nagyszeru zenekar, a mondanvaloja a fontos, nem tudom, hogy mi primitiv abban, hogy a magyar nemzetet ert igazsagtalansagokrol enekel, a szep magyar hazarol....
Komolyan, adjatok mar okot, hogy miert lenne primitiv....
Szoruljon mar beletek is egy kis nemzeti erzelem, a Karpatia nem rasszista, nem enekel mas nemzetek iranti gyuloletrol, NEM SZELSOSEGES...
En sem vagyok jobbik parti, eddig a Fideszt szerettem, meglatjuk most mi lesz...parttol es ideologiatol fuggetlenul a Karpatia szamai a magyar emberek szivehez szol...fogy a magyar, egyre kevesebben vagyunk, szetszorodva, hatarokon belul es tul, amerikaban, kanadaban mindenhol, nincs semmi osszetartas, tobbek kozott a Karpatia erdeme, hogy az emberek kezdenek kicsit elgondolkodni, es maga az, hogy tobb ezer ember a koncertjukon eggyut enekli a szep dalokat, es kozos erzelemmel jonnek oda: ez a szep dolog.
UI.: Primitiv Gyozike, Kozso meg bandaja....
Szerencsém volt személyesen megésmerni a zenekar tagjait,még akkor mikor kezdték!Az biztos hogy szivböl csinálják!
Nekem tetszik!
Eleinte azt gondoltam, hogy nagymagyar (legtöbbjük inkább neonáci?...) divatzene, mint jópár másik banda. Végülis ez igaz, de a zenéjük tehetséges, megfogós, a dalaik közt vannak igazi remekművek, úgyhogy kellemesen csalódtam bennük. A szöveg pedig számomra egyáltalán nem fontos, de azok is tetszenek az ő esetükben.
Csupán a rajongótábora irritál egy csöppet.
Én szeretem a Kárpátiát, de vannak rosszabb számaik is, egyébként meg senki nem fogja fel AZ EMBEREK NEM AZÉRT HORDANAK NAGYMAGYARORSZÁGOS PÓLÓT MERT HUNGARISTÁK HANEM MERT DIVAT ENNYI amúgy meg inkább legyen ez divat mint az amerikai zászlós külföldi szlengpólók amin van pár angol szó és ez a menő...
Ezek a nagymagyarországos pólók ezeknek a magyar másolatai vagy változatai nem kell ezeket leszólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!