Kárpátiáról vélemények?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 12:01
31/55 anonim válasza:
Kárpátia (egyik)legjobb=)
sok koncert sok aláírás
=)
(L)
örökké:D
32/55 anonim válasza:
Én szeretem a koncert pedig felejthetetlen volt :-)
34/55 anonim válasza:
Imádom az összes számát(nem tudom megunni a zenéjüket)valamikor egy nap 20-szor meghallgatok egy számot.jahh és tavasszal koncert===mert megérdemlem:P
35/55 anonim válasza:
a magyar szigeten 2évvel ezelőtt az összes zenekar ingyen lépett fel, kivéve a kárpátiát. idén nem is hívták őket, nem is baj. a zenéjük tele van román és cigány dallamokkal, ritmussal. nem azért játszanak hazaszerető zenét, mert szeretik a hazájukat, hanem mert ennyi tehetségből ennyi futja és ha más stílusban játszanának, nem vennék a cd-iket.
36/55 anonim válasza:
A Kárpátia olyan amit érezni kell.
38/55 anonim válasza:
Nekem tetszik akár a pénzért csinálják, akár nem. Egyszerűen nem az az üres semmi, ami mostanában jellemzi a zeneipart. Szerintem nagyon szép számaik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!