Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki ma Magyarországon a legelis...

Ki ma Magyarországon a legelismertebb zenész?

Figyelt kérdés
(nem komolyzene)
2009. máj. 10. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
lecsóó és lovasi :D:)
2009. máj. 10. 23:23
 2/9 anonim válasza:

Ilyet nem lehet egyértelműen meghatározni, mert nem egy van. Sajnos aki a nyálrádiókból "folyik", az messze nem éri el a szűkebb körben ismert, de kiváló zenészek szintjét. Pl.: Borlai Gergő, a honlapján fel van sorolva, hogy miben vett részt eddig, ezek alapján le lehet szűrni, hogy nem semmi, amit tud.

[link]

2009. máj. 11. 12:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Delhusa Gjon

ő kapott a legtöbb elismerést eddig:)

2010. ápr. 3. 09:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Sztem Kalapács József (a magyar metál és rockzene istene). Kezte a Pokolgépnél ami sok mindent lerakott az asztalra. Utánna az Omen ahol szintén negyon jó zenéket csinált és Hard meg a Kalapács. Külföldön is akad rajongói de M.o.-n rengeteg van.
2010. ápr. 13. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Számomra a legjobb magyar zenész/énekes: Kovács Ákos.

Tudom sokan nem szeretik,mert nem értik a szövegeit/beképzeltnek tartják/megmondja a véleményét.

Engem soha nem érdekelt más véleménye,és más miatt nem fogok mást szeretni,és nem fogok megváltozni.

Szerintem Ákos már nagyon sokat letett az asztalra,és remélem még lesz jó pár száma.

Minden tiszteletem az övé!

2010. ápr. 13. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:

kovács ákos? őt viszont rengetegen szidják:D

lecsó meg lovasi? főleg:D

2010. ápr. 13. 21:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Ákost azért szidják sokan, mert az átlagnál jóval értelmesebb és intelligensebb ember, kilóg ebből a felkapott celeb csürhéből.

A zenéjéért egyébként nem vagyok oda.

2010. ápr. 13. 22:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, legelismertebb, Presser Gábor
2010. ápr. 14. 14:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Lukács László. A Világon Ő írja a legjobb dalokat és ahogy elénekli azokat...
2010. ápr. 19. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!