Feloszlik a Rammstein?
hát igen én a Vergiss uns nicht (magyarul Ne felejtsetek el minket) c. új számuknál - ami a Mein Land single kiadásán jelent meg - hittem azt hogy feloszlanak
DE
Európa egyik legismertebb metál együttese
nemcsak Európában, hanem Amerikában, Ausztráliában és Japánban is ismertek
A Neue Deutsche Härte és Németország legismertebb, legsikeresebb előadói (akik anyanyelvükön zenélnek)
Látvány show-ban nagyon kevés olyan mai előadók vannak akik olyat tudnak mutatni a színpadon mint a Rammstein
továbbá ha feloszlanának az elég nagy hiba lenne a részükről szerintem
mindezek mellett, noha nem túl lényeges, ha feloszlanának én valszeg jó erősen beleverném a fejem a falba
egyébként legalább egy koncertet még én is szeretnék látni tőlük itthon mert ez a mostani nagyon ütött
még maguk a rajongók is
láttatok már ennyi embert egy emberként énekelni a dalszövegeket?
RAMMSTEIN RULES THE WORLD FOREVER
2 esélyes a dolog:
egyrészt ha belegondolsz, válogatásalbum, világkörüli turné, ami majdnem fél éven át tart.
Előtte új lemez, azzal is turné.
Rengeteg pénzt csinálhattak az utóbbi 2 évben, szinte mindenhol teltházzal lépnek fel, ez több 10 millió dollár szerintem simán.
Soha többé nem kéne egy új dalt se írniuk, hogy életük végéig kőgazdagon éljenek.
Másrészt viszont: van bennük még erő bőven. Elég csak a LIFAD lemezre gondolni, ami ki*aszarintott jó lett.
Én úgy érzem hogy vége sajnos.
El is mentem a bécsi koncertre is és a decemberi berlini ráadáson is ott leszek, még ha ezzel kb. lenullázom az összes spórolt pénzemet is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!