Nickelback-utálat? Miért?
mert idióták azért,én is nagyon szeretem őket..főleg ezt a számot :
http://www.youtube.com/watch?v=S8wSh_Eryv8
:D kegyetlen jóóóóóóó :D:D
én pl nem szeretem, mert közhelyesnek és unalmasnak tartom az egészet :D de utálatnak nem mondanám
amúgy szerintem ha vannak utálói, azok pont azért, mert a hazait jobban ismeri az ember :D aki itthon utál egy híres zenészt, (nem fluort mert őt már kb mindenki utálja :D), nem biztos hogy a zenéjéért utálja, a hazai hírességekről általában többet mutatnak. Lehet nagyképű vagy nem szimpatikus mint ember vagy ilyesmi :D
Burn it to the ground ---> WWE ---->pankráció.
Szóval egyértelműen szeretem őket :). Nekem tetszenek a számai.
Kanadában szerintem csak irigységből nem néznek ràjuk jó szemmel,és valljuk be van is irigyelnivaló!! :)
Itthon nem örvendenek közutálatnak,bár a mai időkben semki sem hallgat igényes zenét csak ilyen nem is tudom hogy minek tudnám nevezni a mai zenéket...Én mindenesetre a kedvenc zenekaromnak tartom őket,volt szetencsém látni őket élőben,és ismerek is olyan embereket akik ha csak meghallják már a nevüket egyből húzzák is le őket...sőt!! Vannak olyanok is akik soha életükben nem is hallottak róluk,de rájukkeresnek és tetszik nekik amit találnak(bár ezt az is befolyásolja hogy mostanában egyre populársabb zenét játszanak,nem olyan nehezen emészthetőt mint régen)
Csak annyit fűznék még hozzà hogy szerintem a NICKELBACK nem csak zenekar...ők egy életérzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!