Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ilyen hanggal...

Szerintetek ilyen hanggal lenne esélyem tvs tehetségkutatón?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem nagyon voltam még énekversenyeken,és nem tudom maga hova tenni.Anyával nagyon sokat veszekszünk mert ő azt mondja hogy félt hogy ha elbukom akkor nagyon fog fájni.....Ha van esélyem hogy beszéljem meg anyával hogy engedjen?
2011. nov. 11. 16:27
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
nem ezt énekelném.Adele-re gondoltam Rolling in the deep,vagy a someone like you
2011. nov. 11. 17:12
 22/36 anonim ***** válasza:

Szép hangod van, de kell az énektanár. A számot csak elénekelted, nem pedig előadtad, azt is tanulni kell. Nem volt íve a dalnak, csak simán felénekelted, ebből kiderült, hogy alapvetően jó a hallásod, de az éneklésed még képzésre szorul. Így még ne indulj neki! Keress olyan énektanárt, aki foglalkozik veled és amikor ő azt mondja, hogy kész vagy, akkor menj! És ezt ki kell tudnod várni! A sikerhez nem elég a lelkesedés! Kitartóan készülni kell és tudni kell türelmesen megvárni a megfelelő pillanatot!

Ha lesz kitartásod és türelmed, akkor sikerülhet, de így még ne!

2011. nov. 11. 17:16
 23/36 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=zxhzvNvqEoU

Itt egy új.:) (homemade..) csak eddig engedte szóval a vége kicsit ellett harapva.Vélemény?:)

2011. nov. 11. 19:15
 24/36 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a véleményem, mint a másikról. Csúszik a hangod, és néhol beszűkíted, szóval nyekergősre sikeredik, de ez tanár nélkül nem fog menni.
2011. nov. 11. 19:17
 25/36 A kérdező kommentje:
jólvan. köszi
2011. nov. 11. 19:25
 26/36 A kérdező kommentje:
várok még válaszokat
2011. nov. 11. 19:35
 27/36 anonim ***** válasza:

17:11 vagyok.

Ez a nóta jobban tetszik, jó a hangod azzal nem lesz gond de csiszolni kell. Ha több szakember mondja, hogy jó vagy, csak akkor hidd el.

Inkább később nevezz, minthogy az első körben kiessél.

2011. nov. 11. 19:36
 28/36 A kérdező kommentje:
de hamis vagy mi?
2011. nov. 11. 19:38
 29/36 A kérdező kommentje:
jövőhét csütörtökön felkell lépnem egy rendezvényen nem ugye fogok beégni?? Úgyértem hogy a hangommal.Ilyen hanggal fellehet lépni nem annyira rossz hogy beégjek ugye?Mert most elbizonytalanodtam.
2011. nov. 11. 19:42
 30/36 anonim ***** válasza:

Nem, szó sincs róla,nagyon szépen énekelsz, ez bőven elegendő egy fellépésre.

Viszont ha te komolyan ezzel szeretnél foglalkozni,ahhoz nem elég egy hangi és hallási adottság.

Testvérem 6 éve tanul és még csak most fog felsőoktatásba menni.

2011. nov. 11. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!